Dette har skjedd på gården:

Ideen om felleskap kom over meg i februar 2021 etter lenge å ha kjent på at dette er for mye for meg alene og motivasjonen uteble. Nå har situasjonen endret seg og jeg er så glad for å ha våget. Nedenfor kan du lese om det som har skjedd så langt. Jeg håper og tror vi kan få til mye mer her på gården :)

Økologiske grønnsaker

Februar til september 2021
Vi er nå blitt en fin gjeng på 13 personer som er knyttet opp mot fellesskapet. Vi har hatt sosiale treff, dugnader og utflukter. Vi er en fin blanding mennesker fra 30 til 66 år, noen er interessert i dyrking, andre i ulike arrangement på gården. 

Det har blitt arrangert 3 Gong/meditasjonskvelder og flere er satt opp i høst.

På jordet har vi fått sådd pionerblanding som skal forbedre jorden, både gjøre den lettere å jobbe med og gjøre den om til økologisk. Det har vært et lilla vakkert skue i flere måneder. I tillegg har det vokst og grodd i det provisoriske drivhuset og i pallekarmer. Deilige grønnsaker som squash, agurk, tomat, brekkbønner, grønnkål, paprika, reddiker, neper, salat og urter har blitt høstet, i tillegg til deilige jordbær. Og vi har fått laget spenndende Hügelbed som skal tas i bruk til våren. Sesongen er straks over for i år. Vi gleder oss til neste :) 

Byggeaktivitetene har dessverre uteblitt da det ikke har vært mulig å oppdrive håndverkere. Håper vi får til dette om ikke alt for lenge :D